Kluseczki Twarogowe

Dziś na obiad rzucane kluski twarogowe. Lekki obiad na słodko. ⁠Kto sie skusi?⁠

SKŁADNIKI:⁠

⁠250g twarogu⁠
40g otrębów owsianych⁠
10g otrębów pszennych⁠
20g mąki kukurydzianej⁠
1 jajko⁠


WYKONANIE:⁠

⁠Wrzuć ser do miski i dodać otręby, mąkę kukurydzianą i jajko. Wymieszać. Masa powinna być gęsta na tyle by można było nabierać łyżką. ⁠

Małą łyżeczką nabrać masę i wrzucać na gotującą się wodę, delikatnie zamieszać. Gdy kluski wypłyną na powierzchnię, gotować ok 2-3 min.⁠ Odcedzić.⁠

Polać jogurtem wymieszanym z dowolnym słodzidłem i posypać owocami.⁠


____________________________________________⁠



Today curd cheese dumplings for dinner. A light sweet lunch. ⁠Who wants to try?⁠


INGREDIENTS:

⁠250g curd cheese⁠
40g oat bran⁠
10g wheat bran⁠
20g corn flour⁠
1 egg⁠

⁠METHOD: ⁠

⁠Put the cheese in a bowl and add the bran, corn flour, and egg. Mix. The batter should be thick enough to be scooped up with a spoon. ⁠

Scoop up the batter with a small spoon and throw it onto the boiling water, stir gently. When the noodles come to the surface, cook for 2-3 minutes. Drain.⁠

Pour yogurt mixed with any sweetener and add some fruits on top. Enjoy⁠


SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty