Owsianka Piernikowa
Dzień dobry kochani, dzisiaj coś czadowego! Takiej owsianki jeszcze nie jadłam, ale jak zjadłam to będę powtarzać. OWSIANKA PIERNIKOWA. Nie dość, że piernikowa, to jeszcze z dodatkiem kakao i na wierzchu podduszona śliwka i kilka namoczonych w alkoholu rodzynek (moczą się już na świąteczne ciacho!) Normalnie mega! Jadłam aż mi się uszy trzęsły!
SKŁADNIKI:
▫️OWSIANKA
40g płatków owsianych
100ml mleka odtluszonego
120ml wody
1 łyżka słodzika (lub dowolnego słodzidła)
1 łyżeczka kakao
odrobina przyprawy do piernika
▫️DODATKI
śliwki duszone
rodzynki w alkoholu
WYKONANIE:
Wszystkie składniki na owsiankę wymieszać i zagotować, ciągle mieszając na wolnym ogniu gotować aż owsianka zgęstnieje.
Przelać do miski i posypać dodatkami. Smacznego 😋
Good morning my lovelies! Today I have something awesome for you. GINGERBREAD PORRIDGE. Not only taste like gingerbread, but also has a cocoa and a cooked plums, and on top and a few alcohol-soaked raisins (they are already soaking for Christmas cake!) That was an amazing breakfast!
INGREDIENTS:
▫️PORRIDGE:
40g oats
100ml skimmed milk
120ml water
1 tbsp sweetener
1 tsp cocoa powder
pinch of gingerbread seasoning
▫️TOPPINGS:
Cooked plums
15g Raisins soaked in brandy
METHOD
Mix all PORRIDGE ingredients in a pan, bring to boil and cook on a low heat until porridge thickens.
Pour into the bowl and add toppings. Enjoy
SKŁADNIKI:
▫️OWSIANKA
40g płatków owsianych
100ml mleka odtluszonego
120ml wody
1 łyżka słodzika (lub dowolnego słodzidła)
1 łyżeczka kakao
odrobina przyprawy do piernika
▫️DODATKI
śliwki duszone
rodzynki w alkoholu
WYKONANIE:
Wszystkie składniki na owsiankę wymieszać i zagotować, ciągle mieszając na wolnym ogniu gotować aż owsianka zgęstnieje.
Przelać do miski i posypać dodatkami. Smacznego 😋
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
Good morning my lovelies! Today I have something awesome for you. GINGERBREAD PORRIDGE. Not only taste like gingerbread, but also has a cocoa and a cooked plums, and on top and a few alcohol-soaked raisins (they are already soaking for Christmas cake!) That was an amazing breakfast!
INGREDIENTS:
▫️PORRIDGE:
40g oats
100ml skimmed milk
120ml water
1 tbsp sweetener
1 tsp cocoa powder
pinch of gingerbread seasoning
▫️TOPPINGS:
Cooked plums
15g Raisins soaked in brandy
METHOD
Mix all PORRIDGE ingredients in a pan, bring to boil and cook on a low heat until porridge thickens.
Pour into the bowl and add toppings. Enjoy
Komentarze