Lody czekoladowe

Uwielbiam lody i często robię własne i sama komponuje różne smaki. Nie musisz mieć koniecznie maszynki do robienia lodów. Wystarczy dobry zamrażalnik i cierpliwość.

SKŁADNIKI:

300ml śmietany kremówki
2łyżki cukru pudru
5 łyżek mleka w proszku
100ml mleka
50g czekolady gorzkiej


WYKONANIE:

Czekoladę rozpuścić w mleku, dodać mleko w proszku, zmiksować, odstawić do ostygnięcia.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Ciągle ubijając dodać masę czekoladową. 
Przelać w pudełko i wstawić na noc do zamrażarki.


 ⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠

CHOCOLATE ICE CREAM⁠
I love ice cream and I often make my own. And.... you don't have to have an ice cream maker - all you need is a freezer and patience⁠
INGREDIENTS:⁠
⁠300ml cream fondant⁠
2 tablespoons icing sugar⁠
5 tablespoons powdered milk⁠
100ml milk⁠
50g dark chocolate⁠
METHOD:⁠
⁠Warm up milk and dissolve chocolate in it, add powdered milk, mix, leave to cool.⁠
Whip the cream with powdered sugar. Keep whipping and add chocolate mass.⁠
Transfer to a box and place in the freezer overnight.⁠


SMACZNEGO

Popularne posty