Ciasteczka migdałowe
Dzień dobry kochani. Dzisiaj prosty przepis na ciasteczka migdałowe, prawie jak makaroniki tylko trochę mniej chrupkie. Ja zajadam je tak na sucho, albo maczam w czekoladzie😋
SKŁADNIKI:
2 białka
60g drobnego cukru
100g cukru pudru
100g mąki migdałowej
WYKONANIE:
Wymieszaj cukier puder, mąkę migdałową i kakao, upewnij się, że nie ma żadnych grudek.
Białka ubić, POWOLI łyżka po łyżce dodając drobny cukier. Gdy białka będą sztywne zacznij wsypywać miesznakę cukru i delikatnie mieszaj do połączenia składników.
Przełóż łyżką do rękawa cukierniczego i wyciśnij 3cm kulki na blachę do pieczenia. Kilkakrotnie postukaj blachą w blat, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Odstaw na ok 1 godz, po czym piecz w 180C / 15min
__________
Good morning my lovelies. Today i have for you easy recipe for delicious almond cookies - taste almost like macarons
INGREDIENTS
2 eggs whites
60g caster sugar
100g icing sugar
100g almond flour
SKŁADNIKI:
2 białka
60g drobnego cukru
100g cukru pudru
100g mąki migdałowej
WYKONANIE:
Wymieszaj cukier puder, mąkę migdałową i kakao, upewnij się, że nie ma żadnych grudek.
Białka ubić, POWOLI łyżka po łyżce dodając drobny cukier. Gdy białka będą sztywne zacznij wsypywać miesznakę cukru i delikatnie mieszaj do połączenia składników.
Przełóż łyżką do rękawa cukierniczego i wyciśnij 3cm kulki na blachę do pieczenia. Kilkakrotnie postukaj blachą w blat, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Odstaw na ok 1 godz, po czym piecz w 180C / 15min
__________
Good morning my lovelies. Today i have for you easy recipe for delicious almond cookies - taste almost like macarons
INGREDIENTS
2 eggs whites
60g caster sugar
100g icing sugar
100g almond flour
METHOD:
Mix icing sugar, almond flour and cocoa until smooth.
Whisk egg whites until they begin to foam then SLOWLY spoon by spoon add caster sugar
Begin folding in the 1/3 of the dry ingredients. Be careful to add the remaining dry ingredients and fold gently.
Spoon into a piping bag with a medium round piping tip and pipe 3cm dollops onto a baking sheet. Tap baking sheet on counter several times to release air bubbles. Allow to sit for 1h before placing in oven. Bake at 180C / 15 min
Mix icing sugar, almond flour and cocoa until smooth.
Whisk egg whites until they begin to foam then SLOWLY spoon by spoon add caster sugar
Begin folding in the 1/3 of the dry ingredients. Be careful to add the remaining dry ingredients and fold gently.
Spoon into a piping bag with a medium round piping tip and pipe 3cm dollops onto a baking sheet. Tap baking sheet on counter several times to release air bubbles. Allow to sit for 1h before placing in oven. Bake at 180C / 15 min
SMACZNEGO
Komentarze