Mini bezy - białe
Co powiecie na mini bezy?
Ostatnio mam obsesję na punkcie bezików. Piekę i piekę. Fajnie wyglądają na różnych ciastach czy na dekoracjach smoothie i są super proste do zrobienia. Robię różne kształty i kolory. Do zrobienia bezy wystarczy białko jajka i cukier.
Wedle przepisu 50g cukru na 1 białko.
Piec w 100°C przez 60min i gotowe 💗
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
How about mini meringues?
Recently, I'm obsessed with mini meringues. I bake them constantly. They look great on cakes or smoothies and are super easy to do. I make different shapes and colours.
All you need to make a meringue is egg white and sugar.
According to the recipe, 50g of sugar for 1 egg white.
Bake at 100 ° C for 60min and voila! Meringues are ready! 💗
SMACZNEGO
Komentarze