Mini bezy - białe

Co powiecie na mini bezy?⁠ 
Ostatnio mam obsesję na punkcie bezików. Piekę i piekę. Fajnie wyglądają na różnych ciastach czy na dekoracjach smoothie i są super proste do zrobienia. Robię różne kształty i kolory. Do zrobienia bezy wystarczy białko jajka i cukier.⁠
Wedle przepisu 50g cukru na 1 białko. 
Piec w 100°C przez 60min i gotowe ⁠💗

▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠


⁠How about mini meringues? ⁠
Recently, I'm obsessed with mini meringues. I bake them constantly. They look great on cakes or smoothies and are super easy to do. I make different shapes and colours. ⁠
All you need to make a meringue is egg white and sugar.⁠
According to the recipe, 50g of sugar for 1 egg white.
Bake at 100 ° C for 60min and voila! Meringues are ready!⁠ 💗



SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty