Chicken Ramen
CHICKEN RAMEN - aromatyczna i smaczna zupa, którą przygotujesz w nie więcej niż 30 min.
SKŁDANIKI:
175g makaronu chińskiego
250g pierś kurczaka
100g świeżych shiitake
1 czerwona papryczka chili
1 łodyga (5 cm) drobno posiekana trawy cytrynowej
1 kapusta pak choi
2 łyżeczki miso
1 marchewka pokrojona w paski
850ml bulionu warzywnego
sól, pieprz
WYKONANIE:
Rozgrzej olej na dużym ogniu. Dopraw kurczaka i usmaż wołowinę z każdej strony. Przełóż na talerz, pokrój w plastry
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu
W międzyczasie spryskaj woka olejem i smaż przez 5 min pokrojone grzyby, chili, trawę cytrynową i pak choi. Wlej bulion. Dodaj miso. Gotuj na wolnym ogniu przez 10min
Odcedź makaron. Dodaj do woka i podgrzewaj przez 2min. Doprawić, a następnie podawać z kawałkami kurczaka na wierzchu
This chicken and noodle soup is packed with flavours. It’s perfect for when you want a meal in less than half an hour
INGREDIENTS:
175g noodles, dry
250g chicken breast
40g dried shiitake mushrooms
1 red chilli
1 stem (5cm) finely chopped lemon grass
1 pak choi
2 tsp miso
1 carrots cut into strips
850ml vegetable stock
salt, pepper
METHOD:
Heat the oil in a large frying pan. Season chicken and cook on each side. Transfer to a plate, cut into slices.
Cook the noodles according to pack instructions.
Meanwhile, spray a wok with oil and fry for 5 min chopped shiitake mushrooms, chilli, lemongrass and pak choi. Pour in the stock. Add miso. Simmer for 10min
Drain the noodles. Add to the wok and heat for a 2min. Season, then serve with pieces of chicken on top
SKŁDANIKI:
175g makaronu chińskiego
250g pierś kurczaka
100g świeżych shiitake
1 czerwona papryczka chili
1 łodyga (5 cm) drobno posiekana trawy cytrynowej
1 kapusta pak choi
2 łyżeczki miso
1 marchewka pokrojona w paski
850ml bulionu warzywnego
sól, pieprz
WYKONANIE:
Rozgrzej olej na dużym ogniu. Dopraw kurczaka i usmaż wołowinę z każdej strony. Przełóż na talerz, pokrój w plastry
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu
W międzyczasie spryskaj woka olejem i smaż przez 5 min pokrojone grzyby, chili, trawę cytrynową i pak choi. Wlej bulion. Dodaj miso. Gotuj na wolnym ogniu przez 10min
Odcedź makaron. Dodaj do woka i podgrzewaj przez 2min. Doprawić, a następnie podawać z kawałkami kurczaka na wierzchu
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
This chicken and noodle soup is packed with flavours. It’s perfect for when you want a meal in less than half an hour
INGREDIENTS:
175g noodles, dry
250g chicken breast
40g dried shiitake mushrooms
1 red chilli
1 stem (5cm) finely chopped lemon grass
1 pak choi
2 tsp miso
1 carrots cut into strips
850ml vegetable stock
salt, pepper
METHOD:
Heat the oil in a large frying pan. Season chicken and cook on each side. Transfer to a plate, cut into slices.
Cook the noodles according to pack instructions.
Meanwhile, spray a wok with oil and fry for 5 min chopped shiitake mushrooms, chilli, lemongrass and pak choi. Pour in the stock. Add miso. Simmer for 10min
Drain the noodles. Add to the wok and heat for a 2min. Season, then serve with pieces of chicken on top
SMACZNEGO
Komentarze