Chicken Ramen

CHICKEN RAMEN - aromatyczna i smaczna zupa, którą przygotujesz w nie więcej niż 30 min. ⁠


SKŁDANIKI:⁠

175g makaronu chińskiego⁠
250g pierś kurczaka⁠
100g świeżych shiitake⁠
1 czerwona papryczka chili⁠
1 łodyga (5 cm) drobno posiekana trawy cytrynowej⁠
⁠1 kapusta pak choi⁠
2 łyżeczki miso⁠
1 marchewka pokrojona w paski⁠⁠
850ml bulionu warzywnego⁠⁠
sól⁠, pieprz⁠



⁠WYKONANIE:⁠

⁠Rozgrzej olej na dużym ogniu. Dopraw kurczaka i usmaż wołowinę z każdej strony. Przełóż na talerz, pokrój w plastry⁠

⁠Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu⁠

W międzyczasie spryskaj woka olejem i smaż przez 5 min pokrojone grzyby, chili, trawę cytrynową i pak choi. Wlej bulion. Dodaj miso. Gotuj na wolnym ogniu przez 10min ⁠ ⁠

Odcedź makaron. Dodaj do woka i podgrzewaj przez 2min. Doprawić, a następnie podawać z kawałkami kurczaka na wierzchu⁠

▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️

This chicken and noodle soup is packed with flavours. It’s perfect for when you want a meal in less than half an hour⁠


⁠INGREDIENTS:⁠

175g noodles, dry⁠
250g chicken breast⁠
40g⁠ dried shiitake mushrooms⁠
1 red chilli⁠
1 stem (5cm) finely chopped lemon grass⁠
⁠1 pak choi⁠
2 tsp miso⁠
1 carrots cut into strips⁠
850ml vegetable stock⁠⁠
salt⁠, pepper⁠


METHOD:⁠


⁠Heat the oil in a large frying pan. Season chicken and cook on each side. Transfer to a plate, cut into slices.⁠

⁠Cook the noodles according to pack instructions.⁠

⁠Meanwhile, spray a wok with oil and fry for 5 min chopped shiitake mushrooms, chilli, lemongrass and pak choi. Pour in the stock. Add miso. Simmer for 10min⁠

⁠Drain the noodles. Add to the wok and heat for a 2min. Season, then serve with pieces of chicken on top⁠


SMACZNEGO


Komentarze

Popularne posty