Racuchy
Z serii ''przysmaki z dzieciństwa''. Racuchy z jabłkami to jedno z moich ulubionych wspomnień. Szybkie do zrobienia, z ciasta bez dodatku drożdży. Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych.
2 jabłka
WYKONANIE:
1. Jabłka pokroić w drobną kostkę.

2. Resztę składników zmiksować dokładnie.

3. Dodać pokrojone jabłka.

4. Na rozgrzaną patelnię wlać trochę oleju. Wykładać po około łyżce ciasta.
Smażyć z obu stron na średnim ogniu aż będą zrumienione

5. Odłożyć na ręcznik papierowy.

6. Przestudzone racuchy posypać cukrem pudrem. Gotowe


300g mąki
1 jajko
2 łyżki cukru waniliowego
2 łyżki proszku do pieczenia
225ml mleka
150ml wody
WYKONANIE:
1. Jabłka pokroić w drobną kostkę.
2. Resztę składników zmiksować dokładnie.
3. Dodać pokrojone jabłka.
4. Na rozgrzaną patelnię wlać trochę oleju. Wykładać po około łyżce ciasta.
Smażyć z obu stron na średnim ogniu aż będą zrumienione
5. Odłożyć na ręcznik papierowy.
6. Przestudzone racuchy posypać cukrem pudrem. Gotowe
Smacznego
__________________________________________________________________________________
These apple pancakes remind me of my childhood. I used to love them..well I still love them. I remember munching on them between meals and eating them in my school canteen... I make many versions of this pancakes often but today it will be traditional recipe. At least I think it is traditional.
INGREDIENTS:
2 apples
300g plain flour
1 egg
2 tablespoons of vanilla sugar
2 teaspoons of sweet cinnamon
2 teaspoons baking powder
225ml milk
150ml water
+ vegetable oil for frying
HOW TO:
1. Cut the apples into cubes
2. Mix the rest of the ingredients thoroughly (the dough should be thick)
3. Add chopped apples, mix
4. Heat up oil. Put a spoonful of dough into the pan. Fry on both sides over medium heat until golden brown
5. Put on a paper towel.
6. When cooled down sprinkle with icing sugar.
INGREDIENTS:
2 apples
300g plain flour
1 egg
2 tablespoons of vanilla sugar
2 teaspoons of sweet cinnamon
2 teaspoons baking powder
225ml milk
150ml water
+ vegetable oil for frying
HOW TO:
1. Cut the apples into cubes
2. Mix the rest of the ingredients thoroughly (the dough should be thick)
3. Add chopped apples, mix
4. Heat up oil. Put a spoonful of dough into the pan. Fry on both sides over medium heat until golden brown
5. Put on a paper towel.
6. When cooled down sprinkle with icing sugar.