Chlebek owsiany buraczkowy (z mikrofalówki)

Chlebek otrębowy na szybko, doskonały na kanapki a po dodaniu proszku z buraków oprócz fajnego koloru ma również ciekawszy smak. 

SKŁADNIKI:

50g otrębów owsianych
1 jajko
pół łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżki jogurtu naturalnego
1/2 łyżeczki proszku buraczkowego


WYKONANIE:

Wszystkie składniki idą do małego plastikowego pudełeczka. Mieszamy wszystko dokładnie by powstała w miarę lejąca się masa.

 

Jeśli masa jest gęsta można dodać więcej jogurtu. Wkładamy pudełeczko na 4 min do mikrofalówki.

Uwaga: niektóre mikrofalówki mają mniejszą moc więc trzeba będzie podgrzewać troszkę dłużej 


⁠▫️⁠⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️


Quick oats bread, perfect for sandwiches and after adding beetroot powder in addition to a cool color it also has a more interesting taste.


INGREDIENTS:

50g oat bran
1 egg
1/2 teaspoon of baking powder
2 tablespoons of plain yogurt
1/2 teaspoon beetroot powder


METHOD:

All ingredients go into a small plastic box. We mix everything thoroughly to create a relatively flowing batter

If the batter is thick, you can add more yogurt. Then put it in small rectangular plastic box and microwave foe 4 minutes.

Note: some microwaves have less power so you will need to heat it for a little longer



SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty