Makaroniki z kremem

Dzień dobry kochani. Dzisiaj prosty przepis na mini makaroniki z kremową masą. Są rewelacyjne 😋😋⁠

⁠SKŁADNIKI:

▫️Makaroniki⁠
3 białka⁠
90g drobnego cukru⁠
⁠130g cukru pudru⁠
140g mąki migdałowej⁠

▫️Masa⁠
100g białej czekolady⁠
100g marscapone⁠
50g masła⁠

⁠WYKONANIE:

⁠▫️Makaroniki:⁠
Wymieszaj cukier puder i mąkę migdałową, upewnij się, że nie ma żadnych grudek.⁠
⁠Białka ubić, powoli łyżka po łyżce dodając drobny cukier.⁠
Gdy białka będą sztywne zacznij wsypywać mieszankę cukru i mąki (powoli) delikatnie mieszaj do połączenia składników.⁠
Przełóż łyżką do rękawa cukierniczego i wyciśnij 3cm kulki na blachę do pieczenia. Kilkakrotnie postukaj blachą w blat, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Odstaw na 40min a potem piecz w 180C / 15min⁠


⁠▫️Nadzienie:⁠
Rozpuść razem czekoladę i masło. Dodaj marscapone i ubij. Przełoż makaroniki⁠

⁠_________________________________________________⁠


Good morning my lovelies. Today I have for you easy recipe for delicious macarons with white chcocolate filling⁠


✔️RECIPE:⁠

▫️Macaron⁠
3 eggs whites⁠
90g caster sugar⁠
⁠130g icing sugar⁠
140g almond flour⁠

▫️Filling⁠
100g white chocolate⁠
100g mascarpone⁠
50g butter⁠

⁠⁠
▫️Macarons⁠
Mix icing sugar and almond flour until smooth.⁠
⁠Whisk egg whites until they begin to foam then slowly spoon by spoon add caster sugar⁠
⁠Begin folding in the 1/3 of the dry ingredients. Be careful to add the remaining dry ingredients and fold gently.⁠

⁠Spoon into a piping bag with a medium round piping tip and pipe 3cm dollops onto a baking sheet. Tap baking sheet on counter several times to release air bubbles. Allow to sit for 40min before placing in oven.⁠ Bake at 180C/15 min⁠

▫️Filling⁠
Melt chocolate and butter together. Add mascarpone and beat together. Spread between two macaroons⁠

SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty