Makaroniki z kremem
Dzień dobry kochani. Dzisiaj prosty przepis na mini makaroniki z kremową masą. Są rewelacyjne 😋😋
SKŁADNIKI:
▫️Makaroniki
3 białka
90g drobnego cukru
130g cukru pudru
140g mąki migdałowej
▫️Masa
100g białej czekolady
100g marscapone
50g masła
WYKONANIE:
▫️Makaroniki:
Wymieszaj cukier puder i mąkę migdałową, upewnij się, że nie ma żadnych grudek.
Białka ubić, powoli łyżka po łyżce dodając drobny cukier.
Gdy białka będą sztywne zacznij wsypywać mieszankę cukru i mąki (powoli) delikatnie mieszaj do połączenia składników.
Przełóż łyżką do rękawa cukierniczego i wyciśnij 3cm kulki na blachę do pieczenia. Kilkakrotnie postukaj blachą w blat, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Odstaw na 40min a potem piecz w 180C / 15min
▫️Nadzienie:
Rozpuść razem czekoladę i masło. Dodaj marscapone i ubij. Przełoż makaroniki
Good morning my lovelies. Today I have for you easy recipe for delicious macarons with white chcocolate filling
✔️RECIPE:
▫️Macaron
3 eggs whites
90g caster sugar
130g icing sugar
140g almond flour
▫️Filling
100g white chocolate
100g mascarpone
50g butter
▫️Macarons
Mix icing sugar and almond flour until smooth.
Whisk egg whites until they begin to foam then slowly spoon by spoon add caster sugar
Begin folding in the 1/3 of the dry ingredients. Be careful to add the remaining dry ingredients and fold gently.
Spoon into a piping bag with a medium round piping tip and pipe 3cm dollops onto a baking sheet. Tap baking sheet on counter several times to release air bubbles. Allow to sit for 40min before placing in oven. Bake at 180C/15 min
▫️Filling
Melt chocolate and butter together. Add mascarpone and beat together. Spread between two macaroons
SKŁADNIKI:
▫️Makaroniki
3 białka
90g drobnego cukru
130g cukru pudru
140g mąki migdałowej
▫️Masa
100g białej czekolady
100g marscapone
50g masła
WYKONANIE:
▫️Makaroniki:
Wymieszaj cukier puder i mąkę migdałową, upewnij się, że nie ma żadnych grudek.
Białka ubić, powoli łyżka po łyżce dodając drobny cukier.
Gdy białka będą sztywne zacznij wsypywać mieszankę cukru i mąki (powoli) delikatnie mieszaj do połączenia składników.
Przełóż łyżką do rękawa cukierniczego i wyciśnij 3cm kulki na blachę do pieczenia. Kilkakrotnie postukaj blachą w blat, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Odstaw na 40min a potem piecz w 180C / 15min
▫️Nadzienie:
Rozpuść razem czekoladę i masło. Dodaj marscapone i ubij. Przełoż makaroniki
_________________________________________________
Good morning my lovelies. Today I have for you easy recipe for delicious macarons with white chcocolate filling
✔️RECIPE:
▫️Macaron
3 eggs whites
90g caster sugar
130g icing sugar
140g almond flour
▫️Filling
100g white chocolate
100g mascarpone
50g butter
▫️Macarons
Mix icing sugar and almond flour until smooth.
Whisk egg whites until they begin to foam then slowly spoon by spoon add caster sugar
Begin folding in the 1/3 of the dry ingredients. Be careful to add the remaining dry ingredients and fold gently.
Spoon into a piping bag with a medium round piping tip and pipe 3cm dollops onto a baking sheet. Tap baking sheet on counter several times to release air bubbles. Allow to sit for 40min before placing in oven. Bake at 180C/15 min
▫️Filling
Melt chocolate and butter together. Add mascarpone and beat together. Spread between two macaroons
SMACZNEGO
Komentarze