Kulki ryżowo-serowe
Witajcie kochani. Święta juz za nami, ale przed nami sylwestrowa impreza. Tymczasem przynoszę przepis dobry na przekąskę w sam raz na domową imprezkę. Kulki serowo ryżowe. Super proste do zrobienia i nie trzeba wielu składników.
SKŁADNIKI:
250g ugotowanego ryżu
200g startej mozzarelli
1 jajko
pieprz, sól
bułka tarta do obtoczenia
olej do smażenia
SKŁADNIKI:
250g ugotowanego ryżu
200g startej mozzarelli
1 jajko
pieprz, sól
bułka tarta do obtoczenia
olej do smażenia
WYKONANIE:
Ugotowany i ostudzony ryż wrzucić do robota kuchennego. Dodać mozzarellę, jajko, pieprz i sól. Zmiksować w robocie kuchennym. Powstanie dość gęsta papka, z której należy ulepić kulki. Każdą kulkę obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć chwilę w głębokim oleju, obracając je tak, aby się zrumieniły z każdej strony.
Podawać np z salsą.
Hello guys. Christmas is behind us, but the New Year's Eve party is ahead of us. So, I'm bringing you a great party food recipe just in time for a home party. Cheese and rice balls. Super easy to make and you don't need many ingredients.
INGREDIENTS:
250g cooked rice
200g grated mozzarella
1 egg
sat, pepper
breadcrumbs
frying oil
METHOD:
Put the cooked and cooled rice into a food processor. Add mozzarella, egg salt and pepper and blend. A thick paste will be formed, from which you should make balls. Roll each ball in breadcrumbs. Fry in deep oil until ball ale light brown on all sides.
Serve with salsa.
Ugotowany i ostudzony ryż wrzucić do robota kuchennego. Dodać mozzarellę, jajko, pieprz i sól. Zmiksować w robocie kuchennym. Powstanie dość gęsta papka, z której należy ulepić kulki. Każdą kulkę obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć chwilę w głębokim oleju, obracając je tak, aby się zrumieniły z każdej strony.
Podawać np z salsą.
_______________________________
Hello guys. Christmas is behind us, but the New Year's Eve party is ahead of us. So, I'm bringing you a great party food recipe just in time for a home party. Cheese and rice balls. Super easy to make and you don't need many ingredients.
INGREDIENTS:
250g cooked rice
200g grated mozzarella
1 egg
sat, pepper
breadcrumbs
frying oil
METHOD:
Put the cooked and cooled rice into a food processor. Add mozzarella, egg salt and pepper and blend. A thick paste will be formed, from which you should make balls. Roll each ball in breadcrumbs. Fry in deep oil until ball ale light brown on all sides.
Serve with salsa.
SMACZNEGO
Komentarze