Mini ciasteczka - serduszka
Uwielbiam mini wersje popularnych słodkości. Dzisiaj kruche ciasteczka serduszkowe. Super na słodką przegryzkę.P.S. Co wam przyniósł Mikołaj? 🎅
SKŁADNIKI:
250g mąki
90g cukru pudru
1/4 łyżeczki soli
1 łyżka miodu
125g zimnego masła
1 jajko
1 łyżeczka pasty waniliowej
SKŁADNIKI:
250g mąki
90g cukru pudru
1/4 łyżeczki soli
1 łyżka miodu
125g zimnego masła
1 jajko
1 łyżeczka pasty waniliowej
WYKONANIE:
Mąkę, cukier puder, sól do miski i ubij do połączenia.
Dodaj masło i miód i ucieraj, aż będzie wyglądać jak bułka tarta. Dodaj jajko i ucieraj, aż ciasto się połączy. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na 6 mm. Ciasto wstawić do lodówki na 20 minut. Wytnij ciasteczka za pomocą foremki do ciastek. Piecz 10 minut, 160C stopni.
I love mini version of everything, so those little hearts are my go to snack.
INGREDIENTS
250g flour
90g icing sugar
1/4 tsp salt
1 tbsp honey
125g cold butter
1 egg
1 tsp vanilla bean paste
Mąkę, cukier puder, sól do miski i ubij do połączenia.
Dodaj masło i miód i ucieraj, aż będzie wyglądać jak bułka tarta. Dodaj jajko i ucieraj, aż ciasto się połączy. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na 6 mm. Ciasto wstawić do lodówki na 20 minut. Wytnij ciasteczka za pomocą foremki do ciastek. Piecz 10 minut, 160C stopni.
_________________________________
I love mini version of everything, so those little hearts are my go to snack.
INGREDIENTS
250g flour
90g icing sugar
1/4 tsp salt
1 tbsp honey
125g cold butter
1 egg
1 tsp vanilla bean paste
METHOD:
Place flour, icing sugar, salt and whisk to combine. Add butter and honey and beat until it looks like breadcrumbs. Add egg and beat until the dough comes together. Refrigerate for 1 hour.
Roll out dough to 6 mm with a plain rolling pin. Refrigerate dough for 20 minutes. Cut out cookies with a cookie cutter. Bake the cookies for 10minutes, 160C degrees.
Place flour, icing sugar, salt and whisk to combine. Add butter and honey and beat until it looks like breadcrumbs. Add egg and beat until the dough comes together. Refrigerate for 1 hour.
Roll out dough to 6 mm with a plain rolling pin. Refrigerate dough for 20 minutes. Cut out cookies with a cookie cutter. Bake the cookies for 10minutes, 160C degrees.
SMACZNEGO
Komentarze