Bezy - białe
Dzień dobry słoneczka 😘Ach..moje kochane beziki. Po prostu je uwielbiam i goszczą u mnie często. Sama słodycz😉
Miłego dnia, Edyta♡
✔️PRZEPIS - bardzo prosty
2 białka
100g robnego cukru
Ubić białka aż będą sztywne, dodawać po łyżce cukru i ubijać dotąd aż cukier się całkowicie rozpuści.
Nałozyć masę w rękaw cukierniczy z dowolną końcówkią i wycisnąć na papier.
Piec w 100°C przez 60min i gotowe 💗
Ah, my meringues. I love them so much, that's why I make them so often 😉
Have a fab day!
Love, Edyta♡
✔️RECIPE
2 egg whites
100g of sugar
Beat the egg whites until stiff, add a spoonful of sugar one at the time and whip until the sugar is completely dissolved. Fill piping bag with your favourite tip and pipe your meringues onto baking paper.
Bake at 100°C for 60min and voila! 💗
Miłego dnia, Edyta♡
✔️PRZEPIS - bardzo prosty
2 białka
100g robnego cukru
Ubić białka aż będą sztywne, dodawać po łyżce cukru i ubijać dotąd aż cukier się całkowicie rozpuści.
Nałozyć masę w rękaw cukierniczy z dowolną końcówkią i wycisnąć na papier.
Piec w 100°C przez 60min i gotowe 💗
_______________________________
Ah, my meringues. I love them so much, that's why I make them so often 😉
Have a fab day!
Love, Edyta♡
✔️RECIPE
2 egg whites
100g of sugar
Beat the egg whites until stiff, add a spoonful of sugar one at the time and whip until the sugar is completely dissolved. Fill piping bag with your favourite tip and pipe your meringues onto baking paper.
Bake at 100°C for 60min and voila! 💗
SMACZNEGO
Komentarze