Czekoladowy krem z sosem śliwkowym
Czekoladowy deser w słoiczkach z sosem śliwkowym. Prosty i pyszny deser.Miłego dnia, Edyta♡
SKŁADNIKI:
◾️Krem
100g serka mascarpone
50ml śmietany kremówki
50g masła
100g gorzkiej czekolady
◾️Sos
200g śliwek
2 łyżki cukru
2 łyżki wody
WYKONANIE:
Śmietanę ubić na sztywno.
Rozpuścić masło i czekoladę, stopniowo dodaj do sereka mascarpone, aż się dobrze połączy. Dodać do ubitej śmietany delikatnie mieszając.. Przełożyć do słoiczków. Wstawić do lodówki aż składniki dobrze sie zetną.
Składniki na sos gotować aż owoce zmiękną. Zmiksować na gładką masę.
Deser podawać z sosem śliwkowym.
Chocolate jars of happiness. Pour plum sauce over it and you will be in heaven!
Have a wonderful day, Edyta♡
INGREDIENTS:
◾️Chocolate cream
100g mascarpone cheese
50ml heavy cream
50g butter
100g dark chocolate
◾️Plum sauce
200g plums
2 tbsp sugar
2 tbsp water
Whip heavy cream until stiff. Melt the butter and chocolate, gradually add to the mascarpone until well combined. Add to the whipped cream. Stir gently. Transfer to jars. Place in the fridge until the ingredients are well set.
Mix all ingredients for sauce in a pan and bring to boil. Cook on low heat until nice and soft. Blend with hand stick. Serve with chocolate cream.

SKŁADNIKI:
◾️Krem
100g serka mascarpone
50ml śmietany kremówki
50g masła
100g gorzkiej czekolady
◾️Sos
200g śliwek
2 łyżki cukru
2 łyżki wody
WYKONANIE:
Śmietanę ubić na sztywno.
Rozpuścić masło i czekoladę, stopniowo dodaj do sereka mascarpone, aż się dobrze połączy. Dodać do ubitej śmietany delikatnie mieszając.. Przełożyć do słoiczków. Wstawić do lodówki aż składniki dobrze sie zetną.
Składniki na sos gotować aż owoce zmiękną. Zmiksować na gładką masę.
Deser podawać z sosem śliwkowym.
_______________________________
Chocolate jars of happiness. Pour plum sauce over it and you will be in heaven!
Have a wonderful day, Edyta♡
INGREDIENTS:
◾️Chocolate cream
100g mascarpone cheese
50ml heavy cream
50g butter
100g dark chocolate
◾️Plum sauce
200g plums
2 tbsp sugar
2 tbsp water
METHOD:
Whip heavy cream until stiff. Melt the butter and chocolate, gradually add to the mascarpone until well combined. Add to the whipped cream. Stir gently. Transfer to jars. Place in the fridge until the ingredients are well set.
Mix all ingredients for sauce in a pan and bring to boil. Cook on low heat until nice and soft. Blend with hand stick. Serve with chocolate cream.

SMACZNEGO
Komentarze