Halloween babeczki - Kapelusz Czarownicy
Pierwsza propozycja na halloweenowe babeczki
Babeczki upiec wedle dowolnego przepisu lub kupić gotowe i tylko zrobić krem.
KAPELUSZ CZAROWNICY - JAK ZROBIĆ?
▫️BRZEG KAPELUSZA
Rozwałkuj czarną masę cukrową na grubość około 3mm grubości.
Za pomocą małej okrągłej foremki do ciastek wytnij kółka, wygładź brzegi
▫️GÓRA KAPELUSZA
Uformuj kulkę z masy cukrowej aż będzie równa i gładka, zacznij formować kulkę w stożek, ściskając jeden koniec.
Kontynuuj, aż kapelusz będzie miał jeden spiczasty koniec i szerszy spłaszczony koniec. Możesz go spłaszczyć, naciskając na płaską powierzchnię.
Połącz dwa elementy ze sobą delikatnie dociskając.
▫️KOKARDA
My first idea for Halloween cupcakes.
Bake the cupcakes according to any recipe or buy ready-made and just make buttercream
Babeczki upiec wedle dowolnego przepisu lub kupić gotowe i tylko zrobić krem.
KAPELUSZ CZAROWNICY - JAK ZROBIĆ?
▫️BRZEG KAPELUSZA
Rozwałkuj czarną masę cukrową na grubość około 3mm grubości.
Za pomocą małej okrągłej foremki do ciastek wytnij kółka, wygładź brzegi
▫️GÓRA KAPELUSZA
Uformuj kulkę z masy cukrowej aż będzie równa i gładka, zacznij formować kulkę w stożek, ściskając jeden koniec.
Kontynuuj, aż kapelusz będzie miał jeden spiczasty koniec i szerszy spłaszczony koniec. Możesz go spłaszczyć, naciskając na płaską powierzchnię.
Połącz dwa elementy ze sobą delikatnie dociskając.
▫️KOKARDA
Cienki pasek masy delikatnie zroluj. Owiń na złączeniu kapelusza tworząc z końców kokardę.
__________________________________________________
My first idea for Halloween cupcakes.
Bake the cupcakes according to any recipe or buy ready-made and just make buttercream
WITCHES HAT - HOW TO MAKE IT?
▫️BRIM OF THE HAT
Roll black fondant out to a thickness of approximately 3mm thick.
Using the small round cookie cutter cut out circles of fondant., sooth out the edges
▫️TOP OF THE HAT
Roll the fondant into a ball, until it is even and smooth. Once it is smooth, begin shaping the ball into a cone by pinching one end. Continue until the hat has one pointed end and a wider flattened end. You can flatten it by pressing against a flat surface.
To attach the pieces, apply a light coat of water to the brim of the hat. Place the top onto the brim and gently press them together.
▫️BOW
Roll the thin strip of fondant gently. Wrap at the bottom of the cone part of the hat, form a bow from the ends of the strip
▫️BRIM OF THE HAT
Roll black fondant out to a thickness of approximately 3mm thick.
Using the small round cookie cutter cut out circles of fondant., sooth out the edges
▫️TOP OF THE HAT
Roll the fondant into a ball, until it is even and smooth. Once it is smooth, begin shaping the ball into a cone by pinching one end. Continue until the hat has one pointed end and a wider flattened end. You can flatten it by pressing against a flat surface.
To attach the pieces, apply a light coat of water to the brim of the hat. Place the top onto the brim and gently press them together.
▫️BOW
Roll the thin strip of fondant gently. Wrap at the bottom of the cone part of the hat, form a bow from the ends of the strip
Komentarze