Owsianka zapiekana z jabłkiem
Pyszne śniadanie wypełni kuchnię zapachem cynamonu i wanilii... po prostu cudo
SKŁADNIKI:
Owsianka:
180g owsianki
250g naturalnego jogurtu greckiego
100ml mleka
2 jajka
1 starte jabłko
1 łyżka cukru
cynamon, wanilia (do smaku)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wierzch:
2 jabłka pokrojone w kostkę
2 łyżki cukru
WYKONANIE:
Wszystkie składniki na owsiankę wymieszaj. Jeśli masa jest bardzo gęsta, dolej więcej mleka. Piecz przez 40 min w 180°C.
W między czasie przygotuj wierzch. Wrzuć jabłka i cukier do garnuszka i na małym ogniu podgrzewaj aż jabłka będą miękkie i lekko skarmelizowane. Posyp wierzch owsianki po upieczeniu.
Baked porridge with apple. A delicious breakfast will fill the kitchen with the scent of cinnamon and vanilla...
INGREDIENTS:
Porridge:
180g oatmeal
250g of natural Greek yoghurt
100ml of milk
2 eggs
1 grated apple
1 tablespoon of sugar
cinnamon, vanilla (do smaku)
1 teaspoon of baking powder
Top:
2 apples chopped
2 tablespoons caster sugar
INSTRUCTIONS
Mix all ll ingredients from ''Porridge'' section. If batter is to thick add dash of milk. Bake for 40min i 180°C
When your oats are baking make apple topping. Mix apple with sugar and bring to boil in the pan, cook constantly stirring until apple are soft and slightly caramelised. Arrange them on top of baked oats/
SKŁADNIKI:
Owsianka:
180g owsianki
250g naturalnego jogurtu greckiego
100ml mleka
2 jajka
1 starte jabłko
1 łyżka cukru
cynamon, wanilia (do smaku)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wierzch:
2 jabłka pokrojone w kostkę
2 łyżki cukru
WYKONANIE:
Wszystkie składniki na owsiankę wymieszaj. Jeśli masa jest bardzo gęsta, dolej więcej mleka. Piecz przez 40 min w 180°C.
W między czasie przygotuj wierzch. Wrzuć jabłka i cukier do garnuszka i na małym ogniu podgrzewaj aż jabłka będą miękkie i lekko skarmelizowane. Posyp wierzch owsianki po upieczeniu.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
Baked porridge with apple. A delicious breakfast will fill the kitchen with the scent of cinnamon and vanilla...
INGREDIENTS:
Porridge:
180g oatmeal
250g of natural Greek yoghurt
100ml of milk
2 eggs
1 grated apple
1 tablespoon of sugar
cinnamon, vanilla (do smaku)
1 teaspoon of baking powder
Top:
2 apples chopped
2 tablespoons caster sugar
INSTRUCTIONS
Mix all ll ingredients from ''Porridge'' section. If batter is to thick add dash of milk. Bake for 40min i 180°C
When your oats are baking make apple topping. Mix apple with sugar and bring to boil in the pan, cook constantly stirring until apple are soft and slightly caramelised. Arrange them on top of baked oats/
SMACZNEGO
Komentarze