Owsianka z czekoladą i masłem orzechowym w proszku

Łapka w górę fani owsianki 🖐⁠Lubie owsiankę, bo jest tak wiele sposobów, aby urozmaicić to śniadanie, każdego dnia czuję się jakbym jadła coś innego.⁠
⁠Przepis wegański 🌱⁠

⁠⁠SKŁADNIKI

40g płatków owsianych⁠
120ml mleka sojowego⁠
50ml wody⁠
1 łyżka słodzika⁠
2 łyżeczki czekoladowego masła orzechowego w proszku⁠
1 łyżeczka kakao⁠

WYKONANIE

Wszystkie składniki na owsiankę wymieszać i zagotować, ciągle mieszając na wolnym ogniu gotować aż owsianka zgęstnieje. Na wierzchu ułożyć plasterki bananów i gotowe ⁠


⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️


I love porridge because there are so many ways you can dress up your bowl of porridge so you feel you’re having something different every single day! The flavours, textures and combinations you can add are endless. ⁠
⁠⁠Vegan friendly recipe🌱⁠

INGREDIENTS

40g oats⁠
120ml soy milk ⁠
50ml water ⁠
2 tablespoons chocolate peanut butter powder⁠
1 teaspoon sweetener⁠
1 tsp cocoa powder⁠

METHOD

Mix all ingredients for porridge and cook on a low heat, stirring constantly, until porridge thickens.⁠ Add chopped banana and enjoy!⁠


SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty