Rurki z kremem

Rurki z kremem? Komu komu? Dzielę się. ⁠
Przyznam szczerze, że trochę poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowe ciasto. Owinęłam w okół rurek zrobionych z kartonu i folii aluminiowej (jak się nie ma rurek to trzeba być twórczym) i upiekłam :) Zrobienie kremu zajęło też chwilę.⁠

Szybko i smacznie, i o to chodziło, bo chciało nam się słodkiego na już i teraz.⁠


SKŁADNIKI:⁠


Gotowe ciasto francuskie⁠

⁠Masa:⁠
500g serka mascarpone⁠
3 łyżki cukru pudru⁠
1 łyżeczka soku z cytryny⁠
1 łyżeczka esencji waniliowej⁠



WYKONANIE:


Wszystkie składniki na masę utrzeć razem. ⁠
Włożyć w rękaw cukierniczy i nadziać rurki⁠. Posypać cukrem pudrem⁠


⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️⁠▫️


Puff pastry filled with cream? Who wants some?⁠

Honestly, I took the easy way and bought ready-made puff pastry. I wrapped dough around tubes made of cardboard and aluminum foil (if you don't have real moulds, you have to be creative). It took only a few minutes to make the cream.⁠

Fast,easy and tasty, and that was what I needed because we wanted something sweet right now. ⁠



⁠INGREDIENTS:⁠

⁠Ready made puff pastry⁠

Filling:
500g mascarpone⁠
3 tablespoons icing sugar⁠
1 tsp lemon juice⁠
1 tsp vanila essence⁠


METHOD:⁠

⁠Whip all the ingredients together. 
Fill the piping bag with it and push into inside of the baked puff pastry
Sprinkle with icing sugar ⁠





SMACZNEGO

Komentarze

Popularne posty